HItta oss på Facebook

Sabbatsår

Hej Squaredansvänner

Efter att Bödabaden inte längre var ett alternativ för oss, har vi gjort ett försök att hitta ett nytt ställe. tyvärr måste vi meddela att vi inte har lyckats!

Vi kommer därför låta 2016 bli ett sabbatsår för dansglädjen. Vi kommer ägna året åt att försöka hitta en plats där vi kan dela dansglädje och gemenskap med er alla.

Vi önskar er en god fortsättning på 2016 och hoppas att vi ses på en ny spännande plats 2017.

Bästa danshälsningar
Dansglädjen AB

Sommaren 2016

Hej alla squaredansvänner!

Tyvärr har vi tråkiga besked angående Bödabaden 2016. Vi kommer INTE kunna vara på Bödabaden 2016. Anledningarna är flera men den främsta är att bostadsrättsföreningen inte kan ge oss några besked överhuvudtaget förrän tidigast i mitten på januari 2016. Det är för många frågetecken och för stor osäkerhet för att vi ska vänta på ett besked. Vi har verkligen försökt vara kvar på Bödabaden men måste inse att vi inte lyckats.

MEN vi har idag fattat beslut om att vi ska fortsätta vår verksamhet på annan ort. Vi jobbar nu stenhårt på att ta fram information och priser på det nya stället.

Det kommer att bli något nytt och lite annorlunda men vi kommer att behålla vissa förutsättningar som vi tycker är viktiga.Till exempel; möjligheter till olika boenden, möjlighet till att dansa både ute och inne. Konceptet/upplägget kommer att vara likadant med workshop på morgon och dans på kvällen. Tre partyn minst ;)  Vi kommer på det nya stället ha möjligheter till många olika aktiviteter och happenings som är både spännande och roliga. Vi ser fram emot att kunna presentera detta för er under januari månad så håll utkik på hemsidan efter nyår för mer information.

Vi hoppas att ni kommer att hitta till oss även om vi kommer att vara på ny ort!